HomeQuiz & ContestsFlipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 31st December 2020 | Answer...

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 31st December 2020 | Answer & Win Exciting Rewards

 Flipkart Daam Sahi quiz becomes very popular nowadays, everyone searches for correct answers to win rewards. DealsHub updates all the correct answers of Flipkart Dam Sahi and all other quizzes so, stay tuned to our website and telegram channel for the latest updates. You can win assured exciting rewards / free vouchers & super coins by giving correct answers to all five questions. Get the latest Flipkart quiz answers here.

Flipkart is back again with its Flipkart Daam Sahi hai Quiz just after Flipkart Beat The Genius quiz, which is a fact-based game quiz where users can answer a few questions to win exciting prizes. It’s a range of MCQs questions that are mostly based on general knowledge & current affairs. If you get all the answers correct, you can win assured exciting prizes/gift vouchers & super coins. These prizes can be won every day, so you can give them a try regularly to win the prizes. The Flipkart Quiz starts daily at 12:00 AM IST and will run through till 11:59 PM IST, so you can participate anytime in the contest.

Table of Contents

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers

Looking for Flipkart Daam Sahi Hai quiz answers, your search ends here. We have added all the correct answers below. And we regularly update the answers daily, so stay tuned DealsHub and join our telegram channel for the latest deals & offers.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Time, Prize & Other Details :

  • Flipkart Today’s Trivia Quiz Topic – Smartphones & Camera
  • Today’s Prize Details – Flipkart Gift Vouchers, Gems, and More
  • Quiz Timing – 12 AM 14th December 2020
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Winners – 40,000+

Flipkart Daam Sahi Quiz  |  Reward List |

How to Play the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz?

  • First Of All Download the Flipkart App from Playstore.
  • Now login to your Flipkart Account.
  • Click on Video on Flipkart App | Video Option is located at Footer menu
  • Now swipe down and Click On Flipkart Beat The Genius Quiz Poster.
    • Now click on Play & Win and watch the full video to give correct answers.

  • We have added all the correct answers below.

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 31st December 2020
Q1. MRP of boat airdrops 131 Bluetooth headsets?
Ans: Less than 3000


Q2. MRP of crystal classic series induction bottom cookware set?
Ans: 4900

Q3. Combined MRP of fitness mantra skid yoga mat & Jaypee plus smart 750ml shaker?
Ans: 2398

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 30th December 2020
Q1) What is the MRP of Sleepyerd memory 8-inch form mattress?
Ans: Less than 17000


Q2) What is the MRP of Philip Bluetooth home theatre?
Ans: 5990

Q3)What is the MRP of the Nescage Esmart coffee maker?
Ans: 6499

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 29th December 2020

Q1. MRP of spring tea pocket sprung mattress
Ans: Less than 23000


Q2. MRP of the home full engineered wood TV entertainment unit
Ans: 13399

Q3. MRP of Pigeon special 7.5l cooker
Ans: 1895

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 27th December 2020

1.what product is in the budget of 2500
Philips air purifier

2.what is the MRP of the status multicolor polyester area rug
less than 3500

3.what is the MRP of google home mini
4999


Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 26th December 2020

Q1. What is the MRP of the MRC executive gaming chair?
Ans: less than 18000


Q2. What is the MRP of an esports h707n HD RGB wired headset?
Ans: 2999

Q3. What is the MRP of an aerolite double-colored yoga mat?
Ans: 3099

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 25th December 2020


1) What is the MRP of Dyson pure cool tower portable room air purifier?
Ans: Less than 47500


2) What is the MRP of the Egate I9 classic HD 720p portable projector?
Ans: 9990
3) What is the MRP of the Fujifilm Instax Mini 11 instant camera?
Ans: 5999

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 24th December 2020

Q1. What is the MRP of the go pro hero 9 sports and action camera?
Ans: less than 52000


Q2. What is the MRP of the LG 24 inch full HD led monitor?
Ans: Rs. 16500

Q3. What is the MRP of the product?
Ans: 23990


Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 23rd December 2020

Q1. Mrp of huami amazfit verge lite smartwatch?
Ans: More than 7000


Q2. Price of Bajaj 16l oven toaster grill?
Ans: 3899

Q3. MRP of blue star 1.2 tonn3star ac?
Ans: 50000

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 22nd December 2020

Q1. What is the MRP of Revlon colorstay shadow palette?
Ans: less than 1000


Q2. What is the combined price of Fastrack gradient sunglasses?
Ans: 9489

Q3. What is the budget of Rs? 1200?
Ans: Bath and Bodyworks 

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 21st December 2020

Q1. What is the MRP of Godrej interior fold engineered table?
Ans: Less than 11500


Q2. What is the combined price of a Nescafe smart coffee maker?
Ans: Rs. 8498

Q3. What is the mrp of smasung galaxy s20?
Ans:  Rs. 65999



Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 20th December 2020

Q1. Mrp of boat Rockerz 400 Bluetooth headset?
Ans: More than 1500


Q2. Which product is in the budget of 1000?
Ans: Flipkart smart buy print electric kettle

Q3. MRP of Vivo v19 128gb + 8gb ram?
Ans: 30990

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 19th December 2020

Q1) What is the MRP of RPM Fitness RPM600 exercise bike?
Ans: More than 40,000


Q2) What is the combined MRP of Adidas ultra boost shoes + Nike Travel Duffel bag?
Ans: 21294

Q3) Which product is in the budget of 16000?
Ans: VU premium HD ready LED Smart Android Tv

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 18th December 2020


Q1. MRP of apple iPad 7 the gen 128GB Tom 10.2inch variant?
Ans: less than 37000

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers


Q2. What is the combined MRP of Philips HD2582 pop-up toaster  & prestige atlas plus grill?
Ans: 3330

Q3. MRP of Jaguar Black EAU de toilette 40ml?
Ans: 2400



Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 17th December 2020

Q1) What is the MRP of Infinix 43 inch X1 Smart TV?
Ans: Less than 22000


Q2) What processor does the Infinix TV run on?
Ans: Android

Q3) What is the MRP of Infinix 32inch TV?
Ans: 12999




Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 16th December 2020


Q1. What is the MRP of Microsoft Xbox one s 1 TB with tom clancy?
Ans: Rs. 25000 or more


Q2. What is the combined price of the Redmi 2000 mah power bank and Boat stone 650?
Ans: Rs. 6989

Q3. What is the MRP of Hugo’s watch Analog men’s watch?
Ans: 39100


Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 15th December 2020

Q1) Which product is in the budget of Rs. 5500?
Ans: Toshiba Canvio Basics 1 TB External Hard Disk Drive


Q2) What is the combined MRP of Prestige PHB 11.0 Hand Blender in Orange & Philips GC 1903 Steam Iron?
Ans: 2990

Q3) What is the MRP of Lakme Enrich Matte Lipstick?
Ans: 295


Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 14th December 2020

Q1. What is the MRP of sony Bluetooth home speakers?
Ans: less than 9000


Q2. What is the product under budget 10000?
Ans: Bajaj 20l grill microwave oven

Q3. What is the MRP of the Apple iPhone 12 pro max market price?
Ans: 159900


Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 13th December 2020

Q1) What is the MRP of Oppo wi-fi 41 mm smartwatch?

Ans: More than 15000


Q2) What am I? Clue 1) I run on 2-ft 2)My daily use keeps u fit 3) I am a mode of transport

Ans: Cycle


Q3)What is the MRP of Bose frames soprano – cat eye polarized and Bluetooth sunglasses?

Ans: 21,900

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 12th December 2020


Q1. What is the MRP of Dyson Pure Hot Plus Cool Portable Room Air Purifier?
Ans: 50,000 or more
Q2: What are the combined MRP of Syska HT 1250 Trimmer for Men and the Syska Super glam HS6810 Hair Straightener for women?
Ans: 2,749
Q3: What is the MRP of Wildcraft Continuum 40 L Laptop Backpack?
Ans: 4,799

Flipkart Daam Sahi Hai Answers | 11th December 2020

Q1) What is the MRP of Skybags Medium Check-in Luggage in Maroon color?

Ans: 9000 or more

Q2) What is the combined MRP of Philips HP8100 Hair Dryer and the VEGA VHCH-03 Electric Hair Curler?

Ans: 2544


Q3) What is the MRP Borosil Hydra Thermo Flask -1000 ml?

Ans: 1015
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments