HomeQuiz & ContestsFlipkart Daily Trivia Quiz Answers | 31st December 2020 | Answer &...

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 31st December 2020 | Answer & Win Exciting Rewards

Flipkart Daily Trivia quiz becomes very popular nowadays, everyone searches for correct answers to win rewards. DealsHub updates all the correct answers of Flipkart Fake or Not daily so, stay tuned to our website and telegram channel for the latest updates. You can win assured exciting rewards / free vouchers & super coins by giving correct answers to all five questions. Get the latest Flipkart quiz answers here.

Flipkart is back again with its Flipkart Daily Trivia Quiz, which is a fact-based game quiz where users can answer a few questions to win exciting prizes. It’s a range of MCQs questions that are mostly based on general knowledge & current affairs. If you get all the answers correct, you can win assured exciting prizes/gift vouchers & super coins. These prizes can be won every day, so you can give them a try regularly to win the prizes. The Flipkart Quiz starts daily at 12:00 AM IST and will run through till 11:59 PM IST, so you can participate anytime in the contest.

Looking for Flipkart Fake or Not quiz answers, your search ends here. We have added all the correct answers below. And we regularly update the answers daily, so stay tuned DealsHub and join our telegram channel for the latest deals & offers.

Table of Contents

Flipkart Trivia Quiz Time, Prize & Other Details :

  • Flipkart Today’s Trivia Quiz Topic – Sports & More
  • Today’s Prize Details – Flipkart Gift Vouchers, Gems, and More
  • Quiz Timing – 12 AM 6th December 2020
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Winners – 40,000+

How to Play the Flipkart Daily Trivia Quiz?

  • First Of All Download the Flipkart App from Playstore.
  • Now login to your Flipkart Account.
  • Click on Games on Flipkart App | Games Option is located at Footer menu.
  • Now swipe down and Click On Flipkart Daily Trivia Quiz Poster.


  •  All the Flipkart Daily Trivia Quiz Questions will be there so you just need to answer the questions.
  • We have tried to add all the correct answers below, so you can win prizes easily.


  • After answering all the questions click on claim now to check your prize.


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 31st December 2020

Q1) In which state was the first commercial nuclear power station built in India?
Ans: Maharashtra

Q2) Mandovi and Zuari are the two primary rivers of which Indian state?
Ans: Goa


Q3) NASA stands for National Administration.
Ans: Aeronautics

Q4) Host of the 1996 Cricket World Cup Final, in which city is the Gaddafi Stadium?
Ans: Lahore

Q5) Which mountain pass means ’pile of corpses in the local language?
Ans: Rohtang Pass

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 30th December 2020

Q1) Which of these is not the name of a team that participates in the Ranji trophy?
Ans: Army

Q2) The Monkeygate scandal in 2008 took place during a Test between India and which team?
Ans: Australia

Q3) Part of India’s 2007 T20 World Cup, Joginder Sharma was appointed as a police officer in
Ans: Haryana

Q4) With 56 matches, who holds the Indian record of being the fastest to 100 wickets in ODIS?
Ans: Haryana

Q5) With 56 matches, who holds the Indian record of being the fastest to 100 wickets in ODIS?
Ans: Mohammed Shami

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 29th December 2020

Q1) The Song “Another Brick in the Wall” is a cult classic by which Band?
Ans: Pink Floyd

Q2) Which actor played the role of Lord Mahadev in the TV series ‘Devon Ke Dev… Mahadev’?
Ans: Mohit Raina


Q3) In the TV series Friends, what is the surname of Rachel?
Ans: Green

Q4) Which actor once worked as a waiter at The Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai?
Ans: Boman Irani

Q5) What media franchise, owned by Nintendo, was created by Satoshi Tajiri in 1996?
Ans: Pokemon

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 27th December 2020

Q1) Relame watch S will be compatible with which of these OS?
Ans: Both A & B

Q2) Watch S is water resistance up to the depth of
Ans: 50 m


Q3) Which of these is not a feature of Watch S?
Ans: Square shape

Q4) SPO2 monitor feature on Watch S is used for
Ans: Measuring Blood Oxygen level

Q5) The sturdy screen of the Watch is made up of
Ans: Corning

Q6) Watch S will work on android & iOS 7
Ans: Realme Kink App

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 26th December 2020

Q1. By what name do we also know the injury lateral epicondylitis?
Ans: Tennis elbow

Q2. Who became the 1st player to score in 15 consecutive UEFA Champions League seasons?
Ans: Lionel Messi


Q3. In which city is the Cricket Academy of Pathans of brothers Irfan and Yusuf Pathan?
Ans: Vadodara

Q4. In 2016, who scored the fastest 50 in 18 balls in a U-19 ODI?
Ans: Rishabh Pant

Q5. The youngest cricketer to win Sitara-e-Imtiaz, Pakistan’s 3rd highest civilian award, is?
Ans: Sarfaraz Ahmed

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th December 2020

Q1) By what name do we also know the injury lateral epicondylitis?
Ans: Tennis elbow

Q2) Who became the 1st player to score in 15 consecutive UEFA Champions League seasons?
Ans: Lionel Messi


Q3) In which city is the Cricket Academy of Pathans of brothers Irfan and Yusuf Pathan?
Ans: Vadodara

Q4) In 2016, who scored the fastest 50 in 18 balls in a U-19 ODI?
Ans: Rishabh Pant

Q5) The youngest cricketer to win Sitara-e-Imtiaz, Pakistan’s 3rd highest civilian award, is?
Ans: Sarfaraz Ahmed

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 24th December 2020

1) What video game series completes this Top Gun movie dialogue: I feel the need, the
Ans: Need for speed
2) Godfather of heavy metal music, Ozzy Osbourne was associated with which band?
Ans: Black Sabbath
3) Which car is depicted as Bumblebee in the live-action Transformers films?
Ans: Camaro
4) Which Pakistani band sang the song Yeh Hai Meri Kahani in the Sanjay Dutt movie Zinda?
Ans: Strings
5) Asma Rehman was married to whom for a period of 3 years in the early 1980s?
Ans: Dilip Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 23rd December 2020

Q1) Dubbed the Asian Nobel, Ramon Magsaysay Award is named after a President of
Ans: Philippines

Q2) The leaves of which tree make up most of the diet of the Koala?
Ans: Eucalyptus


Q3) Which country’s prime minister was Saad Hariri who resigned recently due to mass protests?
Ans: Lebanon

Q4) Developed in the 19th century, the Henry Classification System is used for identifying
Ans: Fingerprints

Q5) What iconic logo was designed by an American university student Carolyn Davidson?
Ans: Nike

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 22nd December 2020

Q1) Against which team will India play their first-ever day-night Test match in Kolkata?
Ans: Bangladesh

Q2) Which country has won the most Davis Cup titles?
Ans: USA


Q3) The Indian Cricket League was a private cricket league funded by which company?
Ans: Zee Entertainment

Q4) K. Gowtham, Manish Pandey, and Mayank Agarwal play for which domestic cricket team?
Ans: Karnataka

Q5) Who is the subject of the documentary ‘A Father’s Dream’ directed by Aayush Puthran?
Ans: Shreyas Iyer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 21st December 2020

Q1) Which actor contested and won the Allahabad Lok Sabha seat in 1984?
Ans : Amitabh Bachchan

Q2) The upcoming show ‘House of the Dragon’ is a prequel to which TV series?
Ans : Game of Thrones
Q3) Jim Sarbh, who was seen in ‘Padmaavat’, made his Bollywood debut in which film?
Ans : Neerja

Q4) The TV series ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’ is an adaptation of a book by
Ans : Douglas Adams

Q5) Which character made his debut with the animated short film Steamboat Willie?
Ans : Mickey Mouse


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 20th December 2020

Q1. What condition caused by exposure to extreme cold is also called congelation?
Ans: Frostbite

Q2. Which of these is a Russian martial art and sport?
Ans: Sambo


Q3. Launched in 2016 Fuschia is an operating system made by which company?
Ans: Google

Q4. The regulating act of 1773 led to the establishment of what in Calcutta?
Ans: Supreme court

Q5. Which city is the oldest capital in the world?
Ans: Damascus


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 19th December 2020

Q1) Which Bangladesh cricketer was recently banned for not reporting bookie approach?
Ans: Shakib Al Hasan

Q2) Founded by P. Gopichand, where is the Gopichand Badminton Academy?
Ans: Hyderabad


Q3) In a 1983 World Cup match, who helped India defeat Zimbabwe by scoring 175 not out?
Ans: Kapil Dev

Q4) Which team defeated New Zealand in the 2019 Rugby World Cup semi-final?
Ans: England

Q5) By giving away 75 runs, which bowler bowled the most expensive spell in T201 history?
Ans: Kasun Rajitha

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 18th December 2020

Q1) In the film Dhoom: 3, Aamir played a double role. What were his names?
Ans: Sahir – Samar

Q2) The popular song, Despacito features Luis Fonsi and which other artists?
Ans: Daddy Yankee


Q3) Whose daughter made her Bollywood debut in the film Dabangg 3?
Ans: Mahesh Manjrekar
Q4) Which film was dubbed in Tamil as Uyire.. and in Telugu as Premato?
Ans: Dil Se…
Q5) Who co-starred in Steven Spielberg’s The Color Purple as distraught housewife Sofia?
Ans: Oprah Winfrey


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th December 2020

Q1) Which apsara wanted to marry Arjuna when he was in Indraloka?
Ans: Urvashi
Q2) In India, how long is a learner’s driving license valid?
Ans: 6 months
Q3) The scientist Narinder Singh Kapany is also known as the Father of
Ans: Fibre optics
Q4) The American clothing company, PVH Corp. owns which of these brands?
Ans: Calvin Klein
Q5) In May 2018, where did Prince Harry and Meghan Markle get married?
Ans: Windsor Castle

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 16th December 2020

Q1. What is the maximum score for which a game of badminton can be played between two opponents?

Ans: 30

Q2. Which stadium will host the first-ever day-night Test match to be played in India?

Ans: Eden Gardens


Q3. In 2002, who was declared the Wisden Indian cricketer of the Century?

Ans: Kapil Dev

Q4. Who is the first person from the field of motorsport to win the Arjuna Award?

Ans: Gaurav Gill

Q5. Edmonton Oilers, Boston Bruins, and St Louis Blues play in which sports league?

Ans: NHL


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 15th December 2020

Q1) In the 2017 film ‘Trapped’, where is Rajkummar Rao trapped?
Ans: Apartment

Q2) Nandita Das and Sarmad Khoosat have both directed films on which Urdu writer?
Ans: Saadat Hasan Manto

Q3) In which film does Shah Rukh Khan play the role of a magician, Gogo Pasha?
Ans: Tubelight

Q4) Which was the first film produced by Anurag Kashyap’s Phantom Films?

Ans: Lootera
Q5) In the Hindi film Chef, what is the name of Saif Ali Khan’s food truck?
Ans: Raasta Cafe

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 14th December 2020

Q1. Which city is served by the jolly grant airport?
Ans:- Dehradun
Q 2. Who was announced as time person of the century 1999?
Ans:- Albert Einstein
Q3. Which website was created as jerry and Davids’s guide to the world wide web?
Ans:- Yahoo
Q4. Through operation catus the Indian army helped which country to fight which country rebels?
Ans:- Maldives
Q5. Associated with Indian railways the book store chain A.H wheeler was started in?
Ans:- Allahabad

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 13th December 2020

Daily Trivia Answers In Series: AABCB

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 12th December 2020

Q1:  What surname was common to the Bollywood personalities – Om and Amrish?

Ans: Puri

Q2:  Which actor is the inspiration behind the comic book ‘Jimmy Zhingchak – Agent of D.I.S.C.O.’?

Ans: Mithun Chakraborty


Q3: Starting with Dr. No, who was the first actor to play James Bond in movies?

Ans: Sean Connery

Q4: Who directed the film in which Amitabh Bachchan made his Hollywood debut?

Ans: Baz Luhrmann

Q5: Which of these Bollywood actors made their film debut the earliest?

Ans: Danny Denzongpa

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 11th December 2020

Q1) What does R expand to in Dr. B. R. Ambedkar’s name?

Ans: Ramji

Q2) Which city in Punjab was named Ramdaspur since its foundation was laid by Guru Ramdas Ji?

Ans: Amritsar


Q3)The first male and female cricketers to take 200 ODI wickets were both from which country?

Ans: India

Q4) Which Italian company’s models include Quattroporte, Ghibli, and Levante?

Ans: Maserati

Q) Which of these Nobel laureates hails from Bangladesh?

Ans: Muhammad Yunus

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th December 2020

Q1) The Madeira International Airport in Portugal is named after which footballer?

Ans: Cristiano Ronaldo

Q2) Who won all the races of the Formula 1 Indian Grand Prix?

Ans: Sebastian Vettel


Q3) Which football club’s B team is also known as ‘Castilla’?

Ans: Real Madrid

Q4) Karnataka defeated Tamil Nadu in the Vijay Hazare Trophy 2019-20 by what method?

Ans: VJD Method

Q5) Who captained the Indian Men’s Team in their first-ever T20 international match?

Ans: Virender Sehwag

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 9th December 2020

1. Who was the director of the oscar-nominated film mother India?

Ans: Mehboob khan

2. Complete the name of this columbian singer:isabel mebarak ripoll?

Ans: Shakira


3. The quote how your doin was often repeated by which character from friends?

Ans: Joey tribbiani

4. Who from the music trio shankar ehsaan loy composed for ssr debut tv series fauji?

Ans: Loy mendosa

5. Ambitab bachan was not a part of the debut film of which of these actress?

Ans: Kareena kapoor

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 8th December 2020

1. Which of these was the last to be liberated from a colonial power?

Ans: Goa

2. Meg, Jo, Beth, and Amy form a quartet in which famous novel by Louisa May Alcott?

Ans: Little Women


3. The Jhulta Minar or swaying minaret, is a famous attraction in which Indian city?

Ans: Ahmedabad

4. What was founded in the 1890s by Caleb Bradham as a digestive syrup?

Ans: Pepsi

5. The colour ‘azure’ refers to the natural colour of which of these?

Ans: Sky

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 7th December 2020

1. ____ is a co-owner of the ISL football team FC Goa.

Ans: Virat Kohli

2. ____ is the national sport of Argentina since 1953.

Ans: Pato


3. Which cricketer co-founded ‘Tenvic’ a company to develop grassroots sports?

Ans: Anil Kumble

4. Legendary singer Sir Elton John was once the owner of which football club?

Ans: Watford

5. Which world champion billiards player was given the nickname ‘Bombay Tiger’?

Ans: Michael Ferreira

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th December 2020

1. Who among these was not a part of the English band ‘The Beatles’?

Ans: Elton John

2. In Dil Se, who danced with Shah Rukh Khan on top of a train in the song ‘Chaiyya Chaiyya’?

Ans: Malaika Arora


3. Which is the only movie directed by Aditya Chopra with SRK not in the lead?

Ans: Befikre

4. Satnam Ramgotra, who contributed music to Dunkirk and Inception, plays what instrument?

Ans: Drums

5. For which of these films did Aamir Khan not win the Filmfare Best Actor Award?

Ans : Rangeela

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 5th December 2020

1. Which Indian river is knowns as‘ Yarlung Tsango’ in the Tibetian language?

Ans: Brahmaputra

2. Making it Big’s is a book by Binod Choudhary, who is the 1st billionaire from

Ans: Nepal


3. How do we better know the politician Edvige Antonia Albina Maino

Ans: Sonia Gandhi

4. Which of these national symbols is common to both India & Pakistan

Ans: National Fruit

5. Diego de la Vega is the actual name of which of these fictional characters?

Ans: Zorro

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 4th December 2020

1. In Badminton, the women’s world team championship called?

Ans: Uber Cup

2. Which of these stadiums was recently renamed after the former finance minister of India?

Ans: Feroz Shah Kotla

3. Apart from Real Madrid, Zinedine Zidane has played for which of these clubs?

Ans: Juventus

4. In which country were the English cricketers Owais Shah and Usman Afzaal born?

Ans: Pakistan

5. Hyderabad FC replaced which team in the Indian Super League 2019-20?

Ans: FC Pune City

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 3rd December 2020

1) The 2008 movie Jannat features Emraan Hashmi playing the role of a
Answer: Match fixer
2) Which character in Friends was portrayed by Lisa Kudrow?
Answer: Phoebe
3) AR Rahman won a National Film Award best music director for which of these films?
Answer: Lagaan
4) Who made her film debut with the 2002 Tamil film Thamizhan?
Answer: Priyanka Chopra
5) Which Indian actor was awarded the Nishan-e-Imtiaz by Pakistan in 1998
Answer: Dilip Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 2nd December 2020

1. Which of these automobile brands manufactures the Phantom range of cars?

Ans: Rolls-Royce

2. Krishna Hutheesing wrote a book Dear to Behold about her niece. Name the niece.

Ans: Indira Gandhi


3. Which coffee chain’s logo comes from Siren, a Greek mythological creature?

Ans: Starbucks

4. Which city was severely affected by the Great Fire of 1666?

Ans: London

5. Which of these is a key ingredient of Siachen Omelette?

Ans: Maggi

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 1st December 2020

1 – Which team won the 2019-20 Vijay Hazare Trophy?
Ans: Karnataka

2. Shahbaz Nadeem, an Indian recently made his Test debut against South Africa.
Ans: Left Arm Spinner

3. The Ballon d’Or is an annual football award presented by 
Ans: France Football


4. The ‘Knockout’ perfume range was launched by which Indian sportsperson?
Ans: Vijender Singh

5. Who was the first captain of the Indian cricket team in Test matches?
Ans: C. K. Nayudu
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments