HomeQuiz & ContestsFlipkart Fake Or Not Answers | 31st December 2020 |...

Flipkart Fake Or Not Answers | 31st December 2020 | Answer & Win Rewards

Flipkart Fake or Not quiz becomes very popular nowadays, everyone searches for correct answers to win rewards. DealsHub updates all the correct answers of Flipkart Fake or Not daily so, stay tuned to our website and telegram channel for the latest updates. You can win assured exciting rewards / free vouchers & super coins by giving correct answers to all five questions. Get the latest Flipkart quiz answers here.

Flipkart is back with its Flipkart Fake Or Not Quiz, which is a fact-based game quiz where users can answer a few questions to win exciting prizes. It focuses on a range of true or false questions that are mostly based on general knowledge & current affairs. If you get all the answers correct, you can win assured exciting prizes/gift vouchers & super coins. These prizes can be won every day, so you can give them a try regularly to win the prizes. The Flipkart Quiz starts daily at 12:00 AM IST and will run through till 11:59 PM IST, so you can participate anytime in the contest.

Looking for Flipkart Fake or Not quiz answers, your search ends here. We have added all the correct answers below. And we regularly update the answers daily, so stay tuned DealsHub and join our telegram channel for the latest deals & offers.

Table of Contents

Flipkart Fake Or Not Quiz  |  Reward List |


  • ₹1000 gift vouchers – 50 winners
  • ₹50 gift vouchers – 2000 winners
  • Super coins – remaining winners

How to Play Flipkart Fake Or Not Quiz?



  • First Of All Download the Flipkart App from Playstore.
  • Now login to your Flipkart Account.
  • Click on Video Section Of Flipkart | Video Option is located at Footer menu.


  • There you will see Flipkart Fake or Not Quiz Poster.
  • Now click on Answer and watch the full video to give correct answers.



  • We have added all the correct answers below.

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 31st December 2020

1) Priyanka Chopra and Jennifer Lopez are supposed to work together in recent times
Ans: FAKE


2) Hindi is one of the official languages of Fiji
Ans: NOT FAKE

3) Virat Kohli has never been auctioned in IPL
Ans: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 30th December 2020

Q1. Toilets were installed in Indian railways by 1909?
Ans:- Not fake

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers

Q2. Roses are red violets are blue was written by Shakespeare?
Ans:- Fake

Q3. Shampoo was invented in India?
Ans:- Not fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 29th December 2020

Q.1 America’s national anthem was written in an Indian ship?
Ans: Not Fake


Q.2 10 of the tallest peaks are in the Himalayan range?
Ans: Fake

Q.3 Mitali raj was the first Indian woman to score a test in the century?
Ans: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 27th December 2020

Q.1 5th digit of pan card holds account holder’s name initial letter?
Ans: Not Fake

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers


Q.2 Toenails grow faster than fingernails?
Ans: Fake

Q.3 Dipa Karmakar is the first Indian woman to win the Olympics?
Ans: Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 26th December 2020

1) Two Indian Prime ministers were born after 1947?
Ans: FAKE


2) Paani Puri word was added to the Oxford dictionary?
ANS: NOT FAKE

3) Ranbir Kapoor’s grandfather’s original name was Ranbir Kapoor?
ANS: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 25th December 2020

Q1. Jingle Bells was the first song broadcasted from space?
Ans: Not Fake


Q2. Santa Claus is a citizen of Germany?
Ans: Fake

Q3. There is a shortage of Christmas trees in the USA?
Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 24th December 2020

Q1) Politician Rabri Devi has a sister named Jalebi Devi?
Ans: NOT FAKE


Q2) A temple in India worships Donald Trump?
Ans: NOT FAKE

Q3) A Dinosaur species is named after Rabindranath Tagore?
Ans: NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 23rd December 2020

Q.1 Kamala Harris twitted in support of farmer?
Ans: Fake


Q.2 Elephant are pregnant for 9 months before delivering a baby?
Ans: Fake

Q.3 Red fort was originally white in colour?
Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 22nd December 2020

Q.1 Giraffe moms give birth standing?
Ans: Not fake
Q.2 Mumbai film city is the largest film city?
Ans: Fake

Q.3 Shahrukh khan was born in Pakistan?
Ans: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 21st December 2020

Q.1 Himachal Pradesh produces more apples than Jammu Kashmir?
Ans: Fake


Q.2 The man seen in this meme is an Indian?
Ans: Fake

Q.3 Peregrine is the fastest bird in the world?
Ans: Not fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 20th December 2020

Q.1 Virat Kohli scored 12000 runs before Sachin Tendulkar?
Ans: Not fake


Q.2 Tusks are the only teeth of elephants?
Ans: Fake

Q.3 States of the matter are solid, liquid, and gas?
Ans: Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 19th December 2020

Q1. Kiwi fruit is named after the kiwi bird?
Ans:- Not Fake


Q2. The slogan Inquilab zindabad was coined by Bhagat Singh?
Ans:- Fake

Q3. J was the last letter added to our alphabet?
Ans:- Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 18th December 2020

Q1) East Bengal football jersey is inspired by Rosogolla?

Ans: Fake


Q2) Indian state Maharashtra is bigger than the United Kingdom?

Ans: Not fake

Q3) It takes 12 bees to produce a single teaspoon of honey?

Ans: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 17th December 2020

Q1. The brand MDH started in Pakistan?
Ans: Fake


Q2. Octopus has 3 hearts?
Ans: Not Fake

Q3. The brain is 60% fat?
Ans: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 16th December 2020

Q1. Mustard seeds are the smallest seeds?
Ans:- Fake 


Q2. The Maldives is the smallest country in the world?
Ans:- Fake

Q3. Coronavirus is worshipped in India?
Ans:- Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 15th December 2020

Q1) First Prime Minister of Mauritius was from Bihar.
Ans: Not Fake


Q2) Koalas have human-like fingerprints.
Ans: Not Fake

Q3) M.S Dhoni has the highest number of stumpings in the world in T20 cricket.
Ans: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 14th December 2020

Q1.  DR BR Ambedkar has 2 Ph.D. degree?

Ans: Not Fake

Q2. Youtube made for dating website
Ans: Not Fake

Q3. Mars is red in color?
Ans: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 13th December 2020

1. Butt reading is a type of astrology?
Ans:-Not Fake
2. A new dish was created after Sonu Sood’s home town, Moga?
Ans:-Not Fake
3. Jasprit Burmah is the highest wicket-taker in Ipl?
Ans:-Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 12th December 2020

Q1: Samosa and Jalebi are Indian dishes?

Ans: Fake

Q2: There exists a temple in Rajasthan where a Bullet motorcycle is worshipped?

Ans: Not Fake

Q3: Bengaluru was the first Asian city to get electric street lights?

Ans: Not Fake


Q4: India has never won an Olympic medal in hockey after the introduction of artificial grass?

Ans: Fake

Q5: Rajnikanth has never said ‘Enna Rascala’ in any of his films?

Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 11th December 2020

Q1) An asteroid is named after chess Grandmaster Viswanathan Anand

Ans: Not Fake

Q2) Sarojini Naidu used to call Gandhiji ‘Mickey Mouse’

Ans: Not Fake


Q3) Aviator sunglasses were invented by a pilot

Ans: Not Fake

Q4) People celebrate International ‘No Pants’ day every year

Ans: Not Fake

Q5) The Himalayas are the longest mountain range on Earth

Ans: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 10th December 2020

Q1. The word ‘candy’ comes from an Indian language?

Ans: NOT FAKE

Q2. India has the largest gold reserves in the world?

Ans: FAKE


Q3. Tug of war is an Olympic sport?

Ans: FAKE

Q4. No child below the age of 14 can work in India?

Ans: FAKE

Q5. A country has passed a law to provide menstruation products for free?

Ans:  NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 9th December 2020

Q1. The heart is the largest muscle of the body

Ans – Fake

Q2. Indian railway took more than 3 years to deliver a consignment

Ans – Not Fake


Q3. There are 11 ways to get out in cricket

Ans – Fake

Q4. The film Mera Naam Joker was so long that it had two intervals

Ans – Not fake

Q5. Starbucks is named after a mermaid

Ans – Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 8th December 2020

1. Victoria Terminus was named in honour of Queen Victoria’s visit to Mumbai?

Ans: FAKE

2. The maximum speed a 4-Wheeler can reach on land is 500kmph?

Ans: FAKE


3. Indian men’s hockey team is sponsored by a state government?

Ans: NOT FAKE

4. VIOLIN STRINGS ARE MADE FROM ANIMAL INTESTINES?

Ans: NOT FAKE

5. Sachin Tendulkar/M.S. Dhoni/Virat Kohli and Rohit Sharma?

Ans: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 7th December 2020

Q1. Mukesh Ambani was born in Gujarat?

Ans: Fake

Q2. No woman has ever beaten a man in an event at the Olympics?

Ans: Fake


Q3. People have been voting online for govt. elections since 2005?

Ans: Not Fake

Q4. The word Bhelpuri is part of the Oxford English Dictionary?

Ans: Not Fake

Q5. Air India’s first international flight was to Pakistan?

Ans: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 6th December 2020

1. A snake in India is named after a character from harry potter?

Ans: NOT FAKE

2. An AK-47 can only fire 47 rounds in a minute?

Ans: FAKE


3. Pineapple is called ananas in” Hindi” “Arabic” “french” “Swedish” and “Turkish”?

Ans: NOT FAKE

4. Priyanka Chopra was the first Indian to present an oscar?

Ans: FAKE

5. An old camera found in the deep ocean has revealed pictures taken on titanic?

Ans: FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 5th December 2020

1. Samsung also runs hospitals

Ans: Not Fake

2. Walt Disney was once the voice of Mickey mouse

Ans: Not Fake


3. Maharastra has the longest coastline in India

Ans: Fake

4. Vijay Mallya bought Mahatma Gandhi Spectacles

Ans: Not fake

5. India has the most number of official languages in the world

Ans: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 4th December 2020

1. The Indian Navy operates Asia’s largest naval academy?

Ans: NOT FAKE

2. Former US President George W. Bush was a cheerleader?

Ans: NOT FAKE


3. Louis Philippe is a French brand?

Ans: FAKE

4. Polar bears are white in colour?

Ans: FAKE

5. Carrots used to be purple in colour?

Ans: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 3rd December 2020

1. Africa is the only continent where hippos are found in the wild?

Ans: Fake

2. Astronauts who returned from the Moon spent three weeks in quarantine?

Ans: Not Fake

3. There is a retail brand produced by Tihar Jail inmates called TJ’s?

Ans: Not Fake



4. India has won more individual gold medals in the Paralympics than the Summer Olympics?

Ans: Not Fake

5. The current president of North Korea died in 1994?

Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 2nd December 2020

1. An airport in Saudi Arabia is larger than the city of Mumbai?

Ans: NOT FAKE

2. The movie Dhoom inspired a real-life bank heist?

Ans: NOT FAKE

3. The iPhone was the world’s first touchscreen mobile phone?


Ans: FAKE

4. Allan border and Sunil Gavaskar never played against each other

Ans: FAKE

5. The Himalayas make Delhi’s smog worse

Ans: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Answers | 1st December 2020

1. India’s current Law minister has practised law and the current Health minister has practised medicine.

Ans: Not Fake

2. ‘Mahindra and Mahindra’ was originally called ‘Mahindra & Mohammad’.

Ans: Not Fake

3. Nobody has been cured of H.I.V.

Ans: Fake

4. Some apes use tools for fishing and hunting.

Ans: Fake

5. It is impossible to sneeze with your eyes open.

Ans: Fake

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments