HomeQuiz & ContestsFlipkart Kya Bolti Public Today Answers | 31st December 2020 | Answer...

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 31st December 2020 | Answer & Win Exciting Rewards

 Flipkart comes with a new quiz game show Kya Bolti Public Season 3, it is an exclusive game, and everyone searches for correct answers to win rewards. DealsHub updates all the correct answers to Flipkart Kya Bolti Public and all other quizzes so, stay tuned to our website and telegram channel for the latest updates. You can win assured exciting rewards / free vouchers & super coins by giving correct answers to all five questions. Get the latest Flipkart quiz answers here.

Flipkart is back again with season 3 of Flipkart Kya Bolti Public just after Flipkart Beat The Genius quiz, which is a fact-based game quiz where users can answer a few questions to win exciting prizes. It’s a range of MCQs questions that are mostly based on general knowledge & current affairs. If you get all the answers correct, you can win assured exciting prizes/gift vouchers & super coins. These prizes can be won every day, so you can give them a try regularly to win the prizes. The Flipkart Quiz starts daily at 12:00 AM IST and will run through till 11:59 PM IST, so you can participate anytime in the contest.

Table of Contents

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers

Looking for Flipkart Kya Bolti Public quiz answers, your search ends here. We have added all the correct answers below. And we regularly update the answers daily, so stay tuned DealsHub and join our telegram channel for the latest deals & offers.

Flipkart Kya Bolti Public Time, Prize & Other Details :

  • Today’s Prize Details – Flipkart Gift Vouchers, Gems, and More
  • Quiz Timing – 12 AM 23rd December 2020
  • Flipkart Kya Bolti Public – 40,000+

Also Read: Flipkart Fake or Not Quiz Answers 

How to Play the Flipkart Kya Bolti Public?

  • First Of All Download the Flipkart App from Playstore.
  • Now login to your Flipkart Account.
  • Click on Video on Flipkart App | Video Option is located at Footer menu
  • Now swipe down and Click On Flipkart Kya Bolti Public Poster.
    • Now click on Play & Win and watch the full video to give correct answers.

  • We have added all the correct answers below.

Also Read: All Amazon Flipkart Daily Quiz Answers 

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 31st December 2020
Q1. Who spends more time on the mobile phone?
Ans: Children

Q2. Which bollywood actor looks better with sara ali khan?
Ans: Karthik Aryan

Q3. Which of these is preferred by Indians?
Ans: Hindi songs

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 30th December 2020

Q1. Which is a better way of consuming news?
Ans: Newspaper


Q2. Which one is preferred the most by Indians
Ans: Panipuri

Q3. Which is Indias favorite friendship movie?
Ans: Zindagi na milegi Dobara

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 29th December 2020

Q1. What time of day do Indians prefer to work?
Ans: Early Morning

Q2. What type of dating do Indians prefer?
traditional

Q3. Which Bollywood actor’s physique is better?
Ans: Hrithik Roshan

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 27th December 2020

Q1. Which of these movies inspires Indians to go for a trip?
Ans: Zindagi Na Milegi Dobara


Q2. What attire do Indian women generally wear for festivities?
Ans: Saree

Q3. Which cricketers swag does India like more?
Ans: Dhoni

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 26th December 2020

Q1. Which of these would you not leave home without?
Ans: Phone


Q2. How does India prefer communicating?
Ans: audio call

Q3. How does Indian experiment with the look?
Ans: hair cut

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 25th December 2020

Q1. What do Indians prefer?
Ans:- Work from home


Q2. Which public transport is preferred by Indians?
Ans:- Bus

Q3. Which of Khan’s movies are most waited?
ans:- Raadhe

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 24th December 2020

Q1. Which is India’s favorite season?
Ans:- Winter


Q2. Which of Akshay Kumar’s movie has inspired India the most?
Ans:- Padman

Q3.what is the preferred mode of transport of Indians?
Ans:- Flight

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 23rd December 2020

Q1. Which form of shopping is preferred by Indians?
Ans: online shopping

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers

Q2. Which is the most loved Indian celebrity couple who got married recently?
Ans: Neha and Rohan Preeth

Q3. Does India support farmer’s protests?
Ans: Yes

Also Read: All Amazon Flipkart Daily Quiz Answers 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments