HomeQuiz & ContestsFlipkart Ladies V/s Gentlemen Quiz Answers | 19th December 2020 | Answer...

Flipkart Ladies V/s Gentlemen Quiz Answers | 19th December 2020 | Answer & Win Exciting Rewards

  Flipkart Daam Sahi quiz becomes very popular nowadays, everyone searches for correct answers to win rewards. DealsHub updates all the correct answers of Flipkart Dam Sahi and all other quizzes so, stay tuned to our website and telegram channel for the latest updates. You can win assured exciting rewards / free vouchers & super coins by giving correct answers to all five questions. Get the latest Flipkart quiz answers here.

Flipkart is back again with its Flipkart Daam Sahi hai Quiz just after Flipkart Beat The Genius quiz, which is a fact-based game quiz where users can answer a few questions to win exciting prizes. It’s a range of MCQs questions that are mostly based on general knowledge & current affairs. If you get all the answers correct, you can win assured exciting prizes/gift vouchers & super coins. These prizes can be won every day, so you can give them a try regularly to win the prizes. The Flipkart Quiz starts daily at 12:00 AM IST and will run through till 11:59 PM IST, so you can participate anytime in the contest.

Table of Contents

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers

Looking for Flipkart Daam Sahi Hai quiz answers, your search ends here. We have added all the correct answers below. And we regularly update the answers daily, so stay tuned DealsHub and join our telegram channel for the latest deals & offers.

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Time, Prize & Other Details :

  • Today’s Prize Details – Flipkart Gift Vouchers, Gems, and More
  • Quiz Timing – 12 AM 13th December 2020
  • Flipkart Ladies v/s Gentlemen Quiz Winners – 40,000+

Flipkart Daam Sahi Quiz  |  Reward List |

How to Play the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz?

  • First Of All Download the Flipkart App from Playstore.
  • Now login to your Flipkart Account.
  • Click on Video on Flipkart App | Video Option is located at Footer menu
  • Now swipe down and Click On Flipkart Beat The Genius Quiz Poster.
    • Now click on Play & Win and watch the full video to give correct answers.

  • We have added all the correct answers below.

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers | 19th December 2020

Updating Soon

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers | 18th December 2020


Q1. What % of people have been in a relationship with their best friends ex’s
Ans: 50%

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers


Q2. What % of people feel that men avaoid more sex than women do
Ans: 40%

Q3. What % of men take more time than women to get ready
Ans: 30%



Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers | 17th December 2020

Q.1 What % of people have been in a relationship with their best friend’s ex?
Ans: 50%

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers

Q.2 What % of people feel that men avoid sex more than women do?
Ans: 40%
Q.3 What % of men take more time than women to get ready?
Ans: 30%


Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers | 16th December 2020


Q1. What % of men know where things are kept in the kitchen?
Ans:- 40%

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers


Q2. What % of women feel that men are less emotional than women?
Ans:- 70%

Q3. What % of men are more miserly than women?
Ans:- 60%



Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers | 15th December 2020

Q1) What % of people feel that there should be no reservations/ quota systems for women in all places?
Ans: 40%


Q2) What % of men have an issue with their partner having a higher salary in comparison to them?
Ans: 60%

Q3) What % of men do not pick up their partner’s call while playing video games?
Ans: 50%

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers | 14th December 2020

Q1) What % of men flirt with their partner’s best friend?

Ans: 70%


Q2) What % of men have gone to a medical store far away from home to purchase condoms?

Ans: 70%


Q3) What % of people find their exes hotter after their breakup?

Ans: 70%



Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers | 13th December 2020

Q1. What % of people believe that women tend to nag more than men?

Ans- 60 %

Q2. What % of women believe that a man cannot be loyal to one woman his entire life?

Ans- 50%

Q3. What % of people believe that after getting into a relationship most men become Joru ka Ghulam?

Ans-60%


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments