HomeQuiz & ContestsFlipkart Kya Bolti Public Today Answers | 16 March 2021 | Answer...

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 16 March 2021 | Answer & Win Exciting Rewards

Flipkart comes with a new quiz game show Kya Bolti Public Season 3, it is an exclusive game, and everyone searches for correct answers to win rewards. DealsHub updates all the correct answers to Flipkart Kya Bolti Public and all other quizzes so, stay tuned to our website and telegram channel for the latest updates. You can win assured exciting rewards / free vouchers & super coins by giving correct answers to all five questions. Get the latest Flipkart quiz answers here.

Flipkart is back again with season 3 of Flipkart Kya Bolti Public just after Flipkart Beat The Genius quiz, which is a fact-based game quiz where users can answer a few questions to win exciting prizes. It’s a range of MCQs questions that are mostly based on general knowledge & current affairs. If you get all the answers correct, you can win assured exciting prizes/gift vouchers & super coins. These prizes can be won every day, so you can give them a try regularly to win the prizes. The Flipkart Quiz starts daily at 12:00 AM IST and will run through till 11:59 PM IST, so you can participate anytime in the contest.

Table of Contents

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers

Looking for Flipkart Kya Bolti Public quiz answers, your search ends here. We have added all the correct answers below. And we regularly update the answers daily, so stay tuned DealsHub and join our telegram channel for the latest deals & offers.

Flipkart Kya Bolti Public Time, Prize & Other Details :

  • Today’s Prize Details – Flipkart Gift Vouchers, Gems, and More
  • Quiz Timing – 12 AM 23rd December 2020
  • Flipkart Kya Bolti Public – 40,000+

Also Read: Flipkart Fake or Not Quiz Answers 

How to Play the Flipkart Kya Bolti Public?

  • First Of All Download the Flipkart App from Playstore.
  • Now login to your Flipkart Account.
  • Click on Video on Flipkart App | Video Option is located at Footer menu
  • Now swipe down and Click On Flipkart Kya Bolti Public Poster.
    • Now click on Play & Win and watch the full video to give correct answers.

  • We have added all the correct answers below.

Also Read: All Amazon Flipkart Daily Quiz Answers 

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 16 March 2021
1) Will ott platform take over movie theaters?
Answer: Yes

2) What do you use more in your text messages?
Answer: Emoji

3) Whose career looks more promising?
Answer: Shweta Tripathi

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 15 March 2021

Q.1 Which of these is more convenient?
Ans: 10 rupees note

Q.2 Which sports personality is more popular?
Ans: Sania Mirza

Q.3 What would you like to become?
Ans: Maestro in music

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 06 March 2021
1) Whose concert would you like to attend?
Ans: Arijit Singh

2) Do Indians support the Paternity leave policy?
Ans: Yes

3) What do you prefer in your meal?
Ans: Roti

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 04 March 2021
Q.1 Which mother sister duo is better
Ans: Amrita Singh and Sara Ali Khan
Q.2 Can love happen twice?
Ans: Yes
Q.3 What would you choose after winning the toss?
Ans: Batting

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 03 March 2021

Q1) In which family you would like to be born?
Answer: Kapoors
Q2) Which of these is more addictive?
Answer: YouTube Videos
Q3) Where would you like to live after retirement?
Answer: Bungalow

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 27th February 2021

Q.1 During the wedding should the groom also put Mehendi?
Ans: Yes
Q.2 Who is a better actor?
Ans: Prabhas
Q.3 Which South Indian dish is better?
Ans: Dosa sambhar

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 25th February 2021

1) Which pizza outlet is better?
Ans: Domino’s

2) Do Indians believe in ghosts?
Ans: Yes

3) Who has a better airport look?
Ans: Katrina Kaif

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 23rd February 2021
1. Which TV host is hotter?
Ans: Karan Kundra

2. What you want to become?
Ans: Singer

3. Are dating apps a waste of time?
Ans: No

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 22nd February 2021
Q.1 Which Bollywood star can become a Hollywood star?
Ans: Hrithik Roshan
Q.2 Which mode of payment is preferred by most people?
Ans: Credit/debit card
Q.3 Which biopic is more awaited?
Ans: Kangana ranaut as indira gandhi
Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 21st February 2021
Q1. Who are these Bollywood actors who are more underrated?
Ans: Manoj Bajpayee

Q2. Which is a better way to store photographs?
Ans: photo albums

Q3. Which of these habits is worse?
Ans: Dishonesty

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 20th February 2021
Q1. Who is more strict?
Ans: Father (papa)

Q2. Which of these is more stylish?
Ans: Ranveer Singh

Q3. which ice cream is more popular?
Ans: Mango

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 18th February 2021
Q1. Which biscuit tastes better with tea?
Ans: Rusk

Q2. Which household chores are more boring?
Ans: Washing dishes

Q3. Which of these couples is more popular?
Ans: Akshay Kumar – Twinkle Khanna

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 17th February 2021
Q1) What kind of career do Indians opt for?
Ans: Follow your passion
Q2) What would you rather be?
Ans: Class Monitor
Q3) Which pizza is better?
Ans: Cheese burst

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 16th February 2021
1) Who is a better director?
Ans: Karan Johar

2) Which popcorn flavor is more popular?
Ans: Cheese popcorn
3) Which game is more enjoyable with family?
Ans: Housie

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 15th February 2021
1) Which summer fruit is loved more by Indians?
Answer: Mango

2) While earning on our own should we accept money from parents
Answer: NO

3) Which attire is more suitable for the office?
Answer: Indian look

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 6th February 2021
Q1. Who is a better singer?
Ans: Lata Mangeshkar

Q2. Will Mumbai Indians win Ipl 2021?
Ans: Yes

Q3. What is Indias favorite paneer dish?
Ans: Shahi Paneer

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 4th February 2021
1) Which mobile network is preferred the most?
Answer: Jio

2) Which TV couple is more loved in India?
Answer: Siddharth and Shehnaz
3) Which side of the family are we more attached to?
Answer: Father’s Side

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 2nd February 2021
Q1) Are Indians comfortable sleeping in pitch darkness?
Ans: YES
Q2) Who is India’s favorite Bigg Boss contestant?
Ans: Rakhi Sawant

Q3) Which fashionable accessory is more important?
Ans: Sunglasses

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 1st February 2021
Q1) Indians are more anticipated about which movie?
Ans: Sooryavanshi
Q2) Which version of Paratha is loved by Indians?
Ans: Aloo Paratha
Q3) Who is India’s favorite cricket commentator?
Ans: Aakash Chopra

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 19th January 2021
Q1. Which of these characters of Kareena Kapoor is India’s favorite?
Ans: Geet from Jab we met

Q2. Who is better at remembering dates?
Ans: Women

Q3. Which TV series do Indians prefer to watch with family?
Ans: Tarak Mehta ka ooltah cheshma

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 31st January 2021
Q1) With which actress did Ranbir look best on screen?
Ans: Ranbir and Anushka in ADHM

Q2) Should the minimum age for smoking be 21?
Ans: YES

Q3) Which brand of the phone does India prefer?
Ans: Apple

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 17th January 2021
Q1. When Indians fall sick what is their go-to home remedy?
Ans: Turmeric milk

Q2. Who is a more preferred date option?
Ans: Sushmita Sen

Q3. Which of these activities human must prioritize first to save the environment?
Ans: Plant Trees

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 16th January 2021
Q.1 Which of these is a more common resolution for the new year?
Ans: Save Money

Q.2 Who is the more popular student of the year 2 actress?
Ans: Ananya Pandey

Q.3 Do Indians prefer having a password for their phone?
Ans: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 15th January 2021

Q1) Which of these Salman’s avatar is more popular?

Ans: Dabangg’s sunglasses

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers

Q2) Who is a more popular YouTuber?

Ans: Carry Minati


Q3) Which is a better college snack?

Ans: Maggi

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 14th January 2021
Q1. Who is a heartthrob?
Ans: Kartik Aryan

Q2. What is the first thing people do when they wake up?
Ans: Check Phone

Q3. Which of these is preferred?
Ans: Chinese

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 13th January 2021

Q1. Which is more romantic to witness with partners?
Ans: Sunset
Q2. Which desert is more preferred?
Ans: Chocolate
Q3. Who is India’s favorite comedian?
Ans: Kapil Sharma

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 12th January 2021

Q1.which Punjabi singer is more soulful?

Ans: Guru Randhawa

Also Visit: For Latest Deals & Shopping Offers

Q2. What is better way of showing affection?

Ans: Hug


Q3. Which cartoons do Indians like more?

Ans: Tom and Jerry

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 11th January 2021
Q1. Which pair is cuter?
Ans: Virat Anushka

Q2. Which of these permanent accessories do Indians prefer?
Ans: Tattoo

Q3. Which show is more entertaining?
Ans: Kaun Banega Cororepati

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 10th January 2021

Q.1 Which of these star kids debut India is waiting for?
Ans: Aryan Khan
Q.2 Which of these is more important for the development of our country?
Ans: Education
Q.3 How do Indians like to see their parents?
Ans: Without makeup

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 8th January 2021
Q1. Which of these destinations is more popular?
Ans: Paris


Q2. Should only men pay on a date?
Ans: No

Q3. Which dish is more popular?
Ans: Paratha

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 4th January 2021
Q1. What do Indians prefer for weight loss?
Ans: Yoga

Q2. Where would you take your partner on the first date?
Ans: Movies

Q3. Which of these sports do Indians find more adventurous?
Ans: Sky Diving

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 3rd January 2021
Q.1 Where do Indians spend most
Ans: Food

Q.2 What does India prefer to drink
Ans: Tea
Q.3 Most Indians are –
Ans: Punctual

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 2nd January 2021
Q1. Which of these household chores is more important?
Ans: Cooking


Q2. Which cafe is more preferred in India?
Ans: Cafe Coffee Day

Q3. Which movie is enjoyed the most?
Ans: HERA PERI

Flipkart Kya Bolti Public Today Answers | 1st January 2021
Q1. Which is India’s favorite dessert?
Ans: Gulab Jamun

Q2. What is better for taking notes?
Ans: Phone

Q3. Which indoor game is preferred?
Ans: Ludo

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments